Gerlig hotell i Roma dette er livet.

Jeg ligger her ved svømmebassenget på Radisson Blue i Roma. Sola skinner og vannet skinner i det blå bassenget.

Dette er et av to hoteller i hele Roma som har utendørs svømmebasseng. Hotellet ligger rett ved togstasjonen ved spor 29. Jeg har alltid lidt vanskelig med og finne det for det er lidt tustete og finne frem rundt Termini stajsonen i Roma. Jeg må alltid gå en spesiell vei for og finne det. Opp spor 29 og ned trappen forbi Spar butikken ut igjen og inn på Via Giovonni første gangen gikk jeg rundt stasjonen i to timer før jeg fant hotellet jeg var redd jeg ikke skulle finne det før det ble mørkt jeg spurte mange om hvor det var men ingen vet noe som helst rundt der. Du hører togene og annonseringen over høytelaer fra ute på balkongen og svømmebassenget. De som jobber der er hyggelige og de kjenner meg alltid igjen for jeg bodde i Roma en sommer og da var jeg mye oppe der for og ta meg et glass rød vin og gjøre Italiensk leksen min. Fra kl 19.00 til kl 20.00 er det happy hour og da får du mye god småsnacks som pizza biter, vårruller,ost og mye annet godt med vinen. Smårettene er gratis.

Frokosten er også kjempe stor og god. Det er tråløst gratis internett som virker. Det eneste hotellet i Italia hvor internett virker.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits