Her er jeg på grise fest i nord Italia.Jeg er på grise fest i nord italia. Vi spiste og grillet en hel gris og spiste alt på grisen.

Det var i et stort sten hus langt ut på landet og vi kjørte der med bil.

Han jeg satt på min Italienske eks punkterte bilen sin en liten ny mini som han var så fornøyd med. og vi måtte kjøre tilbake med et stort hjul og hele bilen lå til en side. Det var lidt skummelt men det gikk bra. Vi kom oss hjem til Trieste til slutt selv om vi kjørte lidt sent.

Han synes også jeg drakk lidt mye rød vin selv om jeg ikke var full.

4 kommentarer

afroSandra - om mat, baby og hverdag!

04.04.2011 kl.13:23

oi, hehe. Har lyst å dra på grisefest:P smakte du øye, hehe?

sivshotellogreiseguide

04.04.2011 kl.13:28

afroSandra: Hei Sandra.

Hyggelig med melding. Ja håper vi ikke ligner meg og grisen he, he.

Ja det var veldig hyggelig på grise fest selv om jeg ikke forsto alt siden alle snakket Italiensk. Nei jeg tror ikke jeg smakte på øyet det hadde jeg kanskje husket selv om det ble mye vin som ha eksen min påsto men jeg spiste noe annet rart hvit noe som var noe innvolder eller noe ekkelt fra grisen men det smakte godt. Men det beste er jo og ikke vite hva det er for noe. Jeg håper du kommer deg på grisefest i Italia en gang.

Merethe

04.04.2011 kl.13:59

Husker jeg også var på grisefest i Italia, men klarte ikke få i meg maten. Så det ble annen mat for min del! :)

sivshotellogreiseguide

04.04.2011 kl.15:17

Merethe:Hei

Var du så gøy. Håper jeg uten om maten da. Ja det er vel ganske vanlig med grisefester i Italia. Så du synes alt var vondt ? Ja det frister jo ikke så mye med hodet iallefall men det spiser vi jo her også til jul smalahovet.

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits