Styr unna Buss nr 64 Roma termini - vatikanet vist du ikke har lyst på lidt action da og kjeder deg lidt.

Ja, ja så skjedde det meg igjen i Roma ti år siden sist. Jeg gikk på skole i i Roma og før jeg skulle på skolen som ikke begynte før klokken to hadde jeg tenkt og se meg lidt rundt oppe ved Collusemuet. Jeg hadde ikke vert noe serlig på sitsing denne gangen og måtte jo ta og se meg lidt rundt. Jeg tokk buss nr 64 da jeg kom frem til Coloseum merket jeg at lommeboken min var borte. Typisk, men jeg var heldig også for vanligvis sa hadde jeg hatt bankkortet midt i denne lommeboken også men akkurat nå i dag så hadde jeg lagt bankkortet et annet sted i vesken. For vist de hadde tatt det også så hadde det vert kipt. Det var ganske ledt og få en politiraport jeg gikk bare inn til carbineri på piazza de venezia og det var ikke noe kø og jeg fikk raporten med en gang uten noen spørsmål. Jeg tegnet et lite bilde av portmoneen sånn den så ut og greier. Etter på gikk jeg på skolen og rakk skolen også. Jeg prøvde og forklare på Italiensk hva som hadde skjedd meg og alle synes det var så trist og læreren synes synd på meg. Jeg pleier ikke og være så skjødesløs men nå har ikke noe skjedd på lenge på femten år og jeg har reist mye siden da og jeg begynte og bli så lei av og passe på hele tiden om jeg har alt og holde vesken på en bestemt måte at jeg dret i det. Det skulle jeg jo ikke had gjort. En annen dag da jeg hadde tatt buss 64 var det plutselig en som ble tatt av to sevile menn og skjelt ut at han hadde prøvet og stjele og han ble dratt ut av bussen og lagt i bakken med håndgjern og tatt med seg inn til Carbineri-en slags politi i Roma.

8 kommentarer

Mina

04.04.2011 kl.16:03

Fin blogg!

Kommentere tilbake? Det hadde betyd mye!

Ine og Jago ♥

04.04.2011 kl.16:05

Uffda, litt av en bussreise kan jeg tenke meg (:

Ingrid <3

04.04.2011 kl.16:07

Har tatt den bussen selv :) ikke kult når ting blir stjelt

Thea

04.04.2011 kl.16:32

Kjempe fin blogg! :)

Kommentere tilbake ?

sivshotellogreiseguide

04.04.2011 kl.16:35

Thea:

Hei

Det synes jeg din blogg også var. Takk skal du ha.

sivshotellogreiseguide

04.04.2011 kl.16:38

Ingrid:

Har du. Jeg håper ikke noe ble stjelt fra deg. Nei det er ikke så morsomt, men så fikk jeg noe og fortelle i klasse rommet og fikk lidt sympati og oppmerksomhet fra alle og han kjekke italienske læreren og så hadde jeg jo noe og si denne dagen. noe nytt. Vi måtte si hver dag hva vi hadde gjort på morgenen på italiensk og jeg hadde alltid bare det samme og si som at jeg har drukket en kopp kaffe men nå hadde jeg noe nytt og fortelle og jeg fikk pengene lett igjen av forsikringen også.

sivshotellogreiseguide

04.04.2011 kl.16:44

Ine og Jago:

Ja vist en kjeder seg lidt ta den bussen jeg synes lidt synd på han som ble lagt i bakken men etter at min lommebok ble stjålet dagen etter synes jeg ikke det lenger egentlig. Men jeg hadde jo noe og fortelle i klassen på italiensk ikke bare det vanlige at jeg hadde tatt meg en espresso he,he.

05.04.2011 kl.22:02

Kjempebra blogg, Siv. Gleder meg til å lese mer:-)

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits