Gode Spare tips overnight stayes på Heathrow

Jeg har noen gode tips på hvordan du kan få mest for pengene ved Heathrow.

Over helgene får du en god pris ( kr 500 pr natt) på de beste hotellene som SAS Radisson Edwordian som ligger rett ved flyplassen.

Ta 111 bussen dit som er gratis den og flere går fra Central Buss Station. SAS Radisson Edworidan har gratis internett på rommene de har også maskiner du kan bruke gratis nede ved resepsjonen vist du ikke har din egen.

De har også gratis treningssenter  og SPA.

I uken pleier jeg og bo på Ibis de har fine rene rom. Det koster kr 400,- per natt. Internett er dyrt her kr 100 per natt.

Jeg brukte det først og jeg skjønte ikke hvor alle pengene mine gikk nå skjønner jeg det. Men nå har jeg funnet en lur løsning dra til MC donnalds som er fem minutters gå tur nede i gaten de har gratis internett..

Det kan du også gjøre vist du er noen timer bare på Heathrow og trenger og bruke internett og har di egen maskin.

Ta bare bussen 111 dit og sitt så lenge du vil på internett i stedet for og bruke de drye maskinene de har på flypalssen som koster 1 pund for 10 minutter da går pengene fort.

Også for og komme til Ibis tar du gratis buss 111 fra Central Sation til Harlington Corner du kan ta flere busser.

Ellers så koster det kr 40 hver vei med shuttle buss og det er ikke så mye mer stress.

 

2 kommentarer

15.06.2011 kl.19:40

Lurt tips:-)

15.06.2011 kl.21:20

Takk så hyggelig. Bra og hjelpe. Så folk kan spare lidt penger det er ikke noe mer stress heller. Disse bussene går faktisk oftere enn shutel bussen.

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits