London unike steder i London.


Bilde fra en side gate fra Design Museumet som ligger i nærheten av Tamsen og Tower Bridge.

Det er et lite søtt t-hus/cafe.


Sitcup i LondonSitcup i London er som og være i østen. Her får du kjøpt mye rart billigav indisk design.


Dette bildet over er fra Lambeth North i London. her finnes det ikke en Starbucks eller Costa kafe. Det finnes heller ingen kjedebutikker som selger bøker eller noe. det finnes bokhandlere men det er spesielle bok handelere. Det finnes kafeer men det er organsike unike cafeer. Jeg havnet her fordi jeg så etter en strikkebutikk i London og her var den jeg fant og den selger så bra fint garn. Det ligger alltid en liten hun og koser seg innenfor døren i garnbutikken og de som står i kassen skjønner ikke noe av kassen eller noe. De smiler ikke.


I denne gaten er det mye rart vert og ta en tur. Det er en gate som heter Little Marsh..

8 kommentarer

Frank

07.10.2011 kl.19:37

Javisst - herlig! De er jo alle disse smågatene og spesialbutikkene som er så flott med London!

08.10.2011 kl.10:23

Hei Frank

Så hyggelig takk for at du leste.

Jeg skal fortsette og legge inn lidt mer om London nå når jeg bor her.

Frank

09.10.2011 kl.15:56

Må være kult å bo i London! Setter bloggen på leselista.

ilse

09.10.2011 kl.18:49

Hei.

Så fint med noen tips. Takk for de. Skal til London om 3 uker, og ønsker å få mer tips - om "rare" steder å shoppe, og shoppe steder gjenerelt, spise og besøke. Er ikke så opptatt med musen greiene, der det er 80 % av turister. Håper du har noe mer å anbefalle. Vet at det finnes noe steder som kule markeder, men husker ikke helt hvor, vet at man måtte ta buss et eller anet sted....

Siv

09.10.2011 kl.20:15

Hei Ilse

Så hyggelig nå ble jeg glad. Jeg har mange fler og anbefale jeg skal legge inn lidt i morgen og tirsdag. Det er Portebello Marked i Notting Hill du kan ta undergrunden til Notting Hill det er den røde central line og gå derfra men det er et stykke. og du må kansje spør deg frem men det er et ok morked synes jeg men det kommer ann på hva du liker. Så har du også camden marked. Der jeg bor som er Clapham Common som er i zone 2 og på Northen line

er det noen butikker en kles butikk som er ganske billig og som har en del kule klær og det er også mange bra spiseteder, puber og alltid fullt av folk.

det er også en stor park her. Jeg kan virkelig annbefale og dra dit vist du har lyst til og gå steder som er lidt anderledes.

Her er det ingen turister i Clappham common. Jeg håper du får det kjempe gøy i London.

Klem fra Siv

Siv

09.10.2011 kl.20:17

Hei Frank

Takk skal du ha at du setter bloggen på blogg lista ha en fin søndag.

Ja det er spennende og bo i London. Det er alltid nye steder og se.

Ha en fin søndag.

ilse

09.10.2011 kl.22:35

Hei Siv!

wou, hjertlig takk for flere tips. Det var nok Camden marked jeg har besøkt en gang og likte stedet. Gjerne tar dine tips på min Londons liste og med glede besøker de. Ellers uten viten/ forbredelse (eller liste) er det så enkelt å gå bare rundt en kvartal uten å komme noe lenger videre (erfaring fra siste London besøket). Ja, billigere klær og sko butikker er også på liste.

Med tolmodighet venter på mandag/ tirsdag med fler tips og oppdateringer :) det er så gøy... en kunne lage en fin hjemmeside om "skjulte" London steder, gater++

Ilse

sivshotellogreiseguide

11.10.2011 kl.10:43

ilse:

Hei Ilse

Så hyggelig leste med glade din kommentar. Jeg la ut lidt til men kommer til og legge ut mer i morgen. Det var en god ide med hjemmeside om "skjulte" London steder. Plutselig kan en ende opp på helt unike steder i London. Slik som Clappham Common det var helt tilfeldig. Skriv gjerne hva ellers av tips du ønsker.

Klem fra Siv

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits