Grilling i england. De beste burgerene du kan tenke deg meg soltørkede tomater fra Asda.

Det beste jeg vet er og grille burgere med soltørkede tomater fra Asda i england det enste tillbehøret vi pleier og grille til er nanbrød og så griller vi en mais kolbe. Vi kjøper en engangsgrill fra asda eller en 1 punds butikk.

(Engangsgrillen koster ikke bare et pund selv om det heter pund butikk lidt rart men.)

Første gangen vi grillet i england var nede ved sjøen i hastings det var en varm fin sommer dag i juli.

Burgerene smakte perfekt. Neste gang ville vi gjenta sukseesen men da var vi på skogstur og da måtte vi gå i to timer inn i skogen så ingen skulle se oss. Det var lidt stress. Røyken stod og adrelinet var høyt for vi var så nevøse for at noen syklister skulle se oss og sladre til politiet.

Neste gang vi grillet var i allefall ved sjøen men i en trist forfallen kyst by i england. Mange av kystbyene i england har nå en trist sjebne. Det er ingenjobbmuligheter, ingen butikker , alle er alkohlikere og narkomane uten tenner.

De rike turistene som før var har nå andre steder og besøke.

Det var kalt og grille det var på høsten ingen andre gjorde det. Men det var mange nysskjerige rundt oss som satt bak oss som gribbene fugler nesten og ventet på et eller annet. Da vi var ferdig med og grille og hadde spsit opp gikk de sin vei.

Endelig fant vi oss en plass og grille burgerene våre i enden av en sti ved et gjerde.

 

 

3 kommentarer

KamerAsilje

23.10.2011 kl.14:31

Fin blogg :D

aeindra

23.10.2011 kl.14:34

nice blogg :)

fint med en kommentar tilbake ;)

combination

23.10.2011 kl.14:35

så fin blogg du har :D

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits