Hva synes du om den engelske konge familien. Dette er den sanne historien om dronningen av englands bortgjemte kusiner

 

Dronningen av Englands bortgjemte kusiner,

Søskenbarna var ,en av dem er enda i livet, Nerissa og Katherine Bowes-Lyon. De var to av barna til den avdøde Queen Elizabeth, dronningmoren eldre bror John og hans kone Fenella. Begge jentene ble født med alvorlige mentale handikap blandt annet som å ikke lære å snakke - De ble offisielt diagnostisert som "imbeciles".

Av en som synes å ha vært lege, ble jentene sendt til Royal Earlswood asyl i 1941.

Da Nerissa var 22 og Katherine, 15.
Tilbake i 1855 ble den første spesialbygde institusjon for "idioter, imbeciles og åndssvake"byget.

Livet til de innsatte var ganske dystert: regimented og blottet for moro. Nerissa og Katherine var klar over deres kongelige forbindelser. De ville neie/curtsy eller hilse når deres slektninger dukket opp på TV. Likevel besøkte ingen av de kongelige av england de to kongelige søstrene. De fikk ikke engang besøk av sine foreldre. De sendte dem ikke julekort eller husket deres fødselsdager. I 1963 ble familiens oppføring i Burkes Peerage gjort og søstrene ble erklært døde.

 

Dette er klart en tragisk historie. Til tider - og på sitt beste - det brukt skjebnen til Bowes-Lyon jenter til å illustrere den sjokkerende måte (for oss) at mennesker med lærevansker ble behandlet slik og dette er ikke så lenge siden. Slektninger av Royal Earlswood innsatte minnes hvordan forbyr stedet var. Folk som jobbet i andre psykiatriske sykehus husket grusomhet av de ansatte.

Nå er dette luksus leiligheter.

Og likevel var naturligvis slike gjennomtenkte analyser alene aldri kommer til å tillate ønsket Royal-bashing - og så ble stadig albue til side til fordel for noe mye cruder.For en start, var minst én tast faktum mystisk tilbakeholdt. En mulig årsak til at John Bowes-Lyon aldri besøkt hans døtre var at han døde i 1930 - som jeg oppdaget kun ved googling ham senere. Og i alle fall, var det meste av skylden plassert holdent på Windsors.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits