Morsomt Intervju

 

I dag var jeg på intervju på en jobb som sales assistant for http://www.oliverbonas.com/

Det var et helt annet intevju enn jeg er vant til. Vi var et gruppe i intervjuet på 20 stykker.

Først fortalte tre damer om Oliver Bonas. Deretter var det ice breaker. Dette gikk ut på at vi skulle skrive ned på en liten lapp en ting ingen andre vet om deg og som du er flau over. Jeg tenkte meg lenge om og så skrev jeg at jeg likte og strikke og å brodere. Deretter måtte vi legge lappen vår i en bøtte . De blandet alle lappene godt. Vi trakk hver vår lapp. Vi minglet oss i en gruppe hvor vi gikk rundt og spurte alle et hjelpe spørsmål for å finne eieren til vår lapp. Når du ble funnet og når du hadde funnet personen på lappen din skulle du sette deg ned.

Jeg var en av de fire siste som ble stående igjen helt forvirret. Hun som hadde lappen min hadde funnet meg men jeg hadde ikke funnet den som var på min lapp. Hun som var min lapp var en pratsom dame og kanskje ikke så flink til og lytte for jeg hadde spurt henne allerede.

Etter denne aktiviteten ble vi delt inn i fire grupper jeg ble gruppe nr tre. Alle gruppene fikke vert sitt senario og vi måtte lage vert vårt mood/humør brett. Vi skulle lage et bilde for ei som skulle reise til Paris til helgen med sin kjæreste. Hele tiden gikk damene fra Oliver Bonas rundt og sjekket og hørte på hvordan vi var i gruppen. Alle andre var engelske. Det tar jeg som et godt tegn. For da må jo være flink i engelsk. Jeg kan ikke tenke på hvopr mye jeg vil ha denne jobben. De sa det var mange muligheter senere i firmaet. Jeg har studert Retail Design i London og vist jeg bare kunne få frem hva jeg kan. Jeg gjorde alt jeg kunne for og komme med masse ideer rundt bordet. Men jeg vet ikke om noen satt der akkurat da jeg pratet mye og kom med mange ideer .Det var vanskelig og komme frem i gruppen og bli hørt.Vi hadde fått en bunke med blader som vi satt og skulle klippe ut bilder av og lime på brettet. Det var en gutt i gruppen. Han var ok. De andre snakket mye om kjolene og skoene hun skulle bruke. Jeg tenkte det var vanskelig å få skutt inn noen ideer der. Jeg fant et bilde av ei med casuale urban look. De andre var enige i at det var ok. Jeg fant noen bilder av fotoapparat , flate sko som hun kan putte i baggen sin, krøllspenner dette kom jeg opp med siden alle de andre fire satt og diskuterte antrekket hennes. Der var det ikke så lett og komme igjenom med noe. Etter dette før presentasjonen vår var det tre minutters pause. I denne pausen tok k de inn alle passene. Etter pausen skulle vi ha en presentasjon .Det var som å være tilbake på design skolen i England kjempe morro.

Han gutten og hun ene dama sa at Siv kom opp med den og den ideen. Det var veldig snilt av de og skryte sånn av meg at jeg hadde så mange ideer når vi alle vil ha jobb der. Men det kan jo også være sånne folk de ser etter som er flinke til og motivere andre. De to var sikkert lederene de så etter og jeg kanskje den kreative.

Intevjuet ble holdt langt ute i hutti haita. Samboeren min kjørte meg om morgenen men det tok en time og bare komme ut av London det var så stor kø. Han er alltid sånn en som er så snill mot alle og slipper alle inn. Jeg sa at det kunne vi ikke gjøre i dag for da kom jeg for sent til intevjuet.

Det var veldig fint vær i dag. Men da vi var ute av London gikk det fort og jeg var der en halvtime før men det var allerede mange som hadde kommet allerede. Engelsk menn har sin egen måte og snakke på. De kan snakke om alt og finne alt interesangt. De kan snakke om en mobil i en halv time. Det tar lidt tid og venne seg til. Jeg har jobbet de siste årene på ingenørkontoer

og der har jeg følt at vist jeg ført skal si noe så må det være interesangt ellers så får jeg høre at jeg er kjedelig og rar.

Jeg har så lyst på denne jobben de sa det var mange muligheter senere i firmaet.

Jeg håper på å få brukt mine kreative evner og tenk kanskje de trå årene på universitetet i London hvor jeg studerte Retail Design endelig kommer til nyttte.

http://www.oliverbonas.com/

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits