Koselig før juls dag i London.

 

I går hadde jeg den perfekte dag sammen med min kjære. Han hadde fri og vi tok oss en dag til byen i London. Vi tok bussen til Trafalgar squere. Vi begynte og diskutere hva vi skulle ha til lunsj og hva vi skulle spise hele dagen. Vi fant ut at vi ville ha en curry til lunsj. Vi dro til en pubb som hadde curry dag. Det kostet 65 kroner for hver for en curry inkludert et glass med drikke

også vin og øl. Jeg hadde et glass rød vin som vanlig og han hadde et glass øl.

Jeg bestile chikken comra noe sterkere enn det kan jeg ikke ha det. Alle andre skal alltid

prøve og være så kule med og bestille sterke retter. Vel da går de glipp av smaken på god mat.

Han bestilte lam curry som er lidt sterkere. Han likte den ikke og vi klaget. Jeg har sett et program på tv her om curry resturanter som bruker restene igjen vist ikke folk har spist opp. Da tar

servitøren bare ut tallerkenen og tømmer restene av maten tilbake i grytta på kjøkkenet.

Servitøren klappet han bare på skulderen og smilte. Så da sa jeg at jeg ville prate med han for jeg synes ikke at han skulle betale for noe han ikke kunne spise. Da servitøren kom forbi igjen spurte jeg han om vi kunne få pengene for den retten tilbake. Servitøren sa at han kunne hente sjefen.

Hun kom og hun var veldig koselig hun beklaget og spurte om vi ville ha en drink hver til.

Det synes vi var bra og sa ja takk til det. Så da fikk jeg et glass rød vin og han en øl til og vi bestilte et ostekake stykke mellom oss. Den var heller ikke helt topp.

Vi ble lidt trøtte etterpå av all alkoholen. Vi gikk ned til National Galleri og så på maleriene. Det er gratis. De har også en utstilling av Leonardo Da Vinchi nå som koster for og komme inn, men det er solgt ut helt til januar neste år. Vi så en liten video av utstillen den var interesang førrst men så lidt treg og mye av det samme. Vi gikk rundt og så på gamle malerier av hauene til konger, dronninger og kjentfolk opp til i dag.

Deretter var det julemarkedet winter wonderland som stod for tur. Det er et stort tysk julemarkedet som strekker seg fra hyde park til marbel arch. Det begynte og små regne lidt. Det er et veldig koselig marked med masse boder som selger pølser stekt over kull og varm rødvin /gløgg.

Det er mye for barna med tivoli, karuseler, spøkelses hus. Det er også en is bane for skøyte gåing.

Det begynte og regne masse. Da ville vi hjem. På veien kjøpte vi gløgg og en pølse som vi stod og nytet i en liten seter hytte mens vi så på det dalene falske snøet og hørte på elge hodet som sang og pratet om julen.

Det begynte og pøse ned med regn. Vi bestemte oss for og ta bussen hjem enda vi egentlig hadde

planlagt og ta turen ned til Trafalgar sure og se på tenningen av den norske jule krana.

Men det ville ikke bli noe hyggelig i det regnet. Jeg hadde sett noen sjokolader som så så gode ut.

Først ville jeg kjøpe fire to til hver men han sure som selgte sa plutselig at det kostet 70 kr. Fire sjokolader. Nei takk jeg sa jeg bare ville ha en hver. Han var så sur. De var ikke noe særlig gode heller selv om de kostet kr 15 per stk. 

6 kommentarer

aquaamarin

02.12.2011 kl.16:31

Sykt flink du er til å blogge da!<3

-ville satt stor pris på en koselig kommentar tilbake<3

forresten god helg

Silje Benedikte M

02.12.2011 kl.16:31

Hyggelig!

lovelyanny

02.12.2011 kl.16:31

http://lovelyanny.blogg.no/?c=1322839348

budgetfashion

02.12.2011 kl.16:36

Så koselig!! :)

juliesbeauty

02.12.2011 kl.17:00

Så koselig! Fine bilder :D

Siv Kvarenes

02.12.2011 kl.17:12

Hei

Tusen takk for hyggelige kommentarer.

Det var veldig snilt.

Klem fra Siv

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits