Føler meg bra etter denne helgen.

agen startet med frokost på village hotel nær Madstone. Jeg gikk ned før Doghan som vanlig. Men søndag opnet de ikke frokosten før klokken åtte så jeg måtte sitte og vente tyve mintutter. Jeg elsker disse morgenene på hotell hvor jeg kan ta meg god tid om morgenen og bare nyte så mye kaffe jeg vil mens jeg leser og ser på folk og spiser all den gode frokosten.

Etterpå var vi og svømte i bassenget og satt i bastua.

Vi var så på body balance som er blanding av yoga, pilates og taj thi.

Jeg føler meg bra etter helgen meg og kjæresten var på Village Hotell ved Mainstone. Der har de svømmebasseng , suna, tyrkisk bad , gym og flere klasser fredag var vi på body ballanse det er en slags yoga, lørdag hadde vi yoga og zumba og søndag var det body balanse. Jeg likte Yoga best hun som hadde det var flink men lidt streng. Men det var røkelse , indisk musikk og bra øvelser. Det var flere eldre damer der også. De likte jo kjæresten min godt og snakket i vei med han. Lærerinna var lidt streng med meg. Dagen før hadde jeg jo skadet meg igjen denne gangen i tåa. Jeg skader meg bestandig. Forige gang vi var på trenings wekend så hadde jeg falt da jeg skulle løpe for og kjøpe meg en svart kaffe i pausen på jobben.

I jula skadet jeg fingeren da jeg skulle sminke meg for jeg hadde en barberhøvel i sminkepungen og jeg kuttet meg jeg fikk et dypt kutt i fingeren og blodet fosset. Jeg gikk til middag med en stor bandasje rundt fingeren.
Mainstone var ikke noe serlig speisell by. Samme som alle andre byer i england.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits