Jobben min på London Bridge.

I dag jobbet jeg på London Bridge stasjonen. Jobben min er og dele ut leaflets for The Times. Jeg gjorde jobben sammen med en annen.Han er en hyggelig fyr fra Dublin som heter Adam.

En av beskjedene vi hadde fått fra firmaet vi jobber for var og kle oss i svart og smart. Det var kalt og stå i tre timer. Grapefruit heter firmaet vi jobber for .Grapefruit skrev også at de kom til og ha noen som kom og sjekket oss uten at vi viste at de kom. Det kom en merkelig fyr med trillebag og fargede klær bortover midt i jungelen med alle de svarte dressene. Jeg ga han også en leaflet.Da begynte han og prate. Jeg tenkte at ja en vet jo aldri kanskje han er en av de som skal sjekke oss selv om han ser ut som om han har falt ned fra måneden. Men da han begynte og prate om at jeg ikke skulle ha på meg svarte klær men noe med masse farger og stå med ballonger da skjønte jeg at han kunne jo ikke være fra Grapefruit han var bare en raring. Adam lo da jeg sa det. Jeg sa til Adam at i pausen på seks timer så skulle jeg ta med meg lønna fra Grapefruit og bruke de på pinapple. Pinapple er et danse studio i London.

Vi jobber i to uker fra 07.00 am til 10.00 am og så fra kl 16.00. - 19.00.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits