Sitter å koser oss en solfylt morgen sammen med min svigermor og mann på balkongen i Canacara i Tyrkia.

Her sitter vi og koser oss. Det er min snille svigermor og min mann og meg vi sitter på balkongen i hans hjemby canacara.

Den ligger 5 timers kjøretur fra Istanbull. Vist du enda ikke har vert der reis dit. Det er flotte strender der vist du ta båten ut. Så klart nydeligvann. har jeg aldri sett og jeg kan svømme rundt

uten planter og andre ting i vannet. Brannmaneter har de aldri hørt eller sett her. Det er spnnende og se noe nytt som noen av de muslimske damene som svømnmer rundt i vannet fult påkledd

fra hodet til tå. Men det er Tyrkia her finner du to ytterpunkter. Her sitter vi å spiser frokost. Den er så god Chaien er jeg ikke helt fan av som du ser på bordet her til svigermor.

Jeg drikker bare svart kaffe og vi tok med oss en hel stor kaffe maskin ned. De synes jeg drakk mye kaffe men de drikker mye chai også.

Frokosten her var så god. Olivener til forkost som jeg synes er en god ide. Det må jo være sundt og sette igang systemet på morgenen. Ost og en kjempe god pølse som moren hadde vert og kjøpt

spessielt siden sønnen kom. De kjenner jo alle naboene og de prater med alle. Vi måtte rundt til alle og prate med naboene under og over og ved siden. Akkurat som alle andre steder er det jo lidt sladder.

Det var ei som bodde på den ene siden som viste stolt fram magen i 8 ende måned, Hun er 30 år og mannen 66 år men hun var kjempe stolt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits