Noe billigere og bedre finner du ikke av overnattingmulighet i London

Her har jeg bodd mye i det siste. At ikke jeg har sett dette før.- Det er Oasis hostel i London Bridge midt i smørøye av

London. Utrolig kult vist du har lyst til og møte mange mennesker og bli kjent med mange. Det koster fra 15 pund per natt for en seng. Altså kr 140,- for midt i London. Det er rent og pent.

Hyggelig personale. Massa hyggelige mennesker. De har mixed rom som faktisk mange liker. eller som jeg alltid bor på female olnly. Sist gang ble jeg oppgradert til to sengs enda jeg hadde

betalt bare for 8 sengs. Det er helt trygd og de har skuffer under sengen som du låser inn tingene dine. Prisen en inkludert frokost og internett.

Linken er her : http://www.st-christophers.co.uk/

Vist du har andre ting og bruke pengene på en overnatting.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits