Forvirra Dame i Sandefjord.

Et lite problem blir til et stort.

For ei tuste det er alltid noe og bekymre seg for.

 

Flyet til Roma kostet over kr 3000,- fra Oslo og jeg jobber i Roma.

Akkurat den dagen jeg var i Kristiansand så var det høstferie det tenkte jeg jo ikke på.

Fra Torp går det bare nå fly til Milano. Der kostet det «bare» 500kr til Milano. Jeg trodde jeg var så lur og bestlite derfra på en søndag klokken 10.00.

Men så viser det seg jo at jeg må dra dagen før til Torp fordi det er jo ikke noen buss så tidlig slik at jeg rekker flyet.

Jeg legger meg inn på Rica for en natt. Jeg satt en av de tunge koffertene i oppbevaringsboksen på

sandefjord vente rom for jernbanen for den holt også på og gå i stykker så jeg så jeg ville ikke drasse på den helt ned til Sandefjord sentrum det er et stykke faktisk.

Men på morgenen så tenkte jeg at tenk vist de har stengt vente rommet det er jo søndag så jeg ikke får ut bagasjen , men så tenkte jeg at jo det måtte vel gå i orden for de måtte vel opne når det går tog selv om det var søndag og mitt fly gikk ikke før klokken 10.10. fra torp.

Vel da jeg kom opp der var det stengt på vente rommet og åpnet ikke før klokken 9,15 på søndagen.

Da kunne jeg jo ikke ta ut bagasjen min før da og da rakk jeg jo ikke flyet midt som går klokken 10.00 jeg hadde ikke penger til og kjøpe en ny billlett som skulle ha kostet kr 3500,- som vanlig hadde jeg akkurat nok penger frem til mandagen. Hvordan skulle jeg komme meg på jobb?

Skulle jeg bare la den være igjen i oppbevaringsboksen?

Men jeg er vant til problemer når jeg er ute og reiser og forsøkte og holde hodet kalt.

Det var et nummer på den ene døren ikke på begge selvfølgelig. Jeg ringte det og fikk nummeret til Nokas. De sa de kunne komme og låse opp enda det sto at det ikke var mulig å åpne oppbevaringsboksene når vente rommet var stengt. Men de kom ikke før etter 20 minutter og da rakk jeg akkurat toget/ bussen for det var noe på jernbanen de holdt på med så det gikk bare buss. Vist ikke han fra Nokas hadde kommet akkurat da men 1 minutt senere hadde jeg ikke rukket den heller og da hadde det ikke vert tog til Torp før om to timer igjen siden det var søndag. Så husk når det er søndag at ingen ting er åpent noen plass i Norge. I kristiansand har de åpendt hele natten på jernbanen. Så jeg synes jo de kunne ha åpent her også i Sandefjord at jeg aldri lærer og tenke meg om. Det var godt jeg ikke begynte og tenke på det kvelden før da jeg la meg og skulle begynne og ligge bekymret for at om oppbevaringsboksene var åpne når toget gikk.

Jeg traff ei koselig dame jeg pratet med om alt dette her og hun fortalte meg noen historier fra da hun hadde vert i London og hadde tatt taxier som de hadde lurt henne trill rundt.

Jeg sa de trengte en til Norsk til og jobbe i Roma og da hadde hun lyst til og kanskje forsøke seg på den jobben.

 

Et lite problem kan vokse seg til et stort ett bare det at venterommet på jernbanen ikke åpner før klokken 9.15 kan skape store problemer for et menneske.  

og så er det og komme seg fra Milano til Roma i morgen . Jeg trodde det skulle bli billig og greit. I norge er det jo lett og billig. å reise tre timer med buss eller tog. 

men i Italia er det ikke lett det går bare tog og det koster kr 1000,- i Norge koster det kroner 250,- og jeg som trodde Italia var billigere hvordan får Italienere penger til og reise med tog ? Lønningene er jo halvparten minst av her?

4 kommentarer

Rebecca Thorsen

29.09.2013 kl.10:17

Kjempe fin blogg du har :)

Mammablogger

29.09.2013 kl.11:04

Det er stengt der om kvelden pga masse kriminalitet etter mørkets frembrudd mener jeg å ha hørt en gang. Også blir det ikke bedre da det nylig var en skyteepisode rett overfor.

Men det er flott du rakk det :)

sivshotellogreiseguide

01.10.2013 kl.14:44

Tusen takk du ogsåRebecca Thorsen:

sivshotellogreiseguide

01.10.2013 kl.14:46

Huff da skjønner jeg så Sandefjord er heller ikke trygd. Ja det var flaks utrolig at jeg klarte og holde hodet kalt men ble stresset på ryan air flyet. Mammablogger:

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits