Flere fine bilder av parken villa borghese i roma

Dettte er flere fine bilder av parken villa borgese i Roma. Villa Borghese er en stor park i nordøstre delen av Roma, som fått sitt navn etter slekten Borghese.

Villaen ble oppført 1613?1616 på oppdrag av kardinalen Scipione Borghese. Under Camillo Borghese, som var svoger til Napoleon I, ble den utbygd i klassisistisk stil. Eiendommen er på cirka seks kvadratkilometer.

 

Galleria Borghese.
Giardino del Lago, rytterstadion ved Piazza Siena Villaen ligger ved Piazza De Spania i Roma. Går du til fots nedover den eksklusive gaten fra Piazza De Spania og har trappen bak deg. 

Svinger du til høyre når du ser handlegaten som går på tverss av denne som har butikker som er lidt biligere dette er butikker som H&M .

Den heter Via del Corso.

Du går opp denne til du kommer til en piazza der er Villa Borghese rett foran deg. 

Dette er hva jeg så på veien dit fra trappen. 


Bitte små søte busser. 

4 kommentarer

Veronica S

04.02.2015 kl.18:57

Ser virkelig vakkert ut der.

sivshotellogreiseguide

04.02.2015 kl.18:58

Veronica S: Takk så koslelig . Ha en fin kveld.

Tilla Celine

04.02.2015 kl.20:26

Så fint det er der! Kunne tenkt meg å vært i roma jeg også!

sivshotellogreiseguide

05.02.2015 kl.11:37

Tilla Celine: Takk. Ja håper du får besøkt Roma. Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

38, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits