Gåtur fra Crystal palace til Croyden i London

I dag bestemte jeg meg får å gå en ny rute fra Crystal palace til Croydon. Da jeg søkte på nettet på google map fikk jeg opp at det skulle ta 1 time og 7 minutter. 

Jeg  gikk ned den lange bratte bakken som er så hard å gå opp. Den heter Anerley Hill og er parallel med parken. Jeg  gikk helt ned til veien Hamlet rd som går til høyre så første vei som heter Maberley road som er til venstre. Jeg  følte denne rett frem forbi huset vi bodde I før og til parken South Norwood lake& grounds. Hvor vi alltid gikk tur rundt vannet før og hvor vi plukket bjørnebær. Her er det alltid mye bjørne bær i august. Jeg  gikk langs vannet på høyre side forbi seiler klubben til jeg kom ut på andre siden til Avenue rd. Jeg  gikk opp warminister rd og deretter første vei til venstre som er Lancaster rd. Så gikk jeg ned high street til jeg kom til Selhurst rd gikk Selhurst rd rett frem til jeg kom til Sydenham rd til venstre. Gikk ned sydenham red til jeg kom til Dingwal rd gikk ned Dingwall rd og så var jeg fremme I Croydon. Kom ut ved Croydon east station.

2 kommentarer

Lars Petter

27.09.2016 kl.12:48

Kult! Hils London fra meg! :-)

sivshotellogreiseguide

28.09.2016 kl.10:43

Lars Petter: Takk det skal jeg

Skriv en ny kommentar

sivshotellogreiseguide

sivshotellogreiseguide

40, Kristiansand

Jeg elsker og reise. Jeg eier ingen ting annet enn opplevelser. og de har jeg mange av. Jeg har truffet mange karakterer på min vei. Du ser meg kanskje ofte på et brukt marked hvor jeg selger alt jeg eier igjen for og flytte ut i verden nok en gang. Jeg har bod i London, i Dublin i Frankrike, i Roma i Holland. Jeg har vert samboer to ganger en gang i London med en fra Tyrkia og en gang i Holland med en fra England. Så er har du meg da. Jeg har massevis av følelser som tar lidt over noen ganger. .

Kategorier

Arkiv

hits